Meer weten? Bel

Eindejaarsnieuws 2023

Kerst 2023

Eindejaarsnieuws 2023

Eindejaarsnieuws 2023

Marvo is tijdens de kerstperiode gesloten van 22 december 2023 tot en met 1 januari 2024.

We willen al onze klanten bedanken voor de prettige samenwerking en wensen iedereen fijne feestdagen, een prettige jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2024.

Terugblik op 2023

Maak kennis met Peter Wiltenburg

Sinds half september 2023 maakt Peter Wiltenburg deel uit van het verkoopteam van Marvo. Na een inwerkperiode van 3 maanden wil hij zich graag aan u voorstellen:

Jouw stap in Techniek

Onze Kristof maakte voor de techniekcoalitie een mooie video van zijn stap in techniek om zij-instromers te inspireren bij hun keuze voor een baan in de techniek. Deze video is te zien op www.jouwstapintechniek.nl. Helaas moeten we Kristof nog heel even missen want vlak voordat de video werd gelanceerd kreeg hij een motorongeluk en brak hij zijn been op meerdere plaatsen. We wensen hem een voorspoedig herstel.

Nieuw productierecord

Begin december braken we het productierecord van 2022. Vorig jaar slaagde ons team erin het record van 2021 te breken en nu is het gelukt opnieuw een record neer te zetten. Dit lukt alleen met concentratie en inzet van onze mensen.
Van harte gefeliciteerd!

Bronzen Clean Deal-certificaat

Op 21 november 2023 ontvingen we een bronzen Clean Deal-certificaat van DOBRO (bedrijventerrein onderhoud en www.cleandeal-tilburg.nl). Marvo zet zich iedere dag in om het eigen terrein afval vrij te houden en we nemen deel aan de collectieve acties rondom de Landelijke Opschoondag en World CleanupDay. Met een grijper en een grote afvalzak doen we dan een schoonmaakronde op ons industrieterrein.

De schôônste stad verdient de schôônste bedrijvenparken!

Marvo in 2024

Ook 2024 belooft weer een mooi jaar te worden, waarin we onze ambities en die van onze opdrachtgevers meer dan waar gaan maken.

Deel dit bericht via Social Media