Meer weten? Bel

Hij neemt onze opleiding serieus

Hij neemt onze opleiding serieus

OOMNIEUWS – 29-06-2017

Tim van Ingen en Erik van Gestel zijn praktijkopleiders bij Marvo, specialist in CNC-draaiwerk in Tilburg. Zij zijn aangemeld door Odean, Ian, Michael en Luke en dingen samen mee naar de titel van Beste Praktijkopleider.

Ze zijn zelf nog jong, maar Tim van Ingen en Erik van Gestel begeleiden al jaren leerlingen. En al kost het tijd en aandacht om hen in de juiste richting te kneden, ‘het is de verantwoordelijkheid van de praktijkopleider om er iets van te maken.’ Anderhalf jaar geleden haalden ze hun diploma praktijkopleider. Op de cursus leerden ze onder andere om te investeren in de verstandhouding met de leerlingen. En dat merk je, bij Marvo. Want de leerlingen OdeanWirodikrome, Ian Verbiest, Michael Smulders en Luke van Hoek dragen hun praktijkopleiders op handen.

Odean en Ian meldden Erik aan, omdat ‘hij onze opleiding heel serieus neemt en zelfs een opleidingsruimte heeft ingericht waar hij ons rustig iets kan uitleggen.’ Michael en Luke vinden Tim de beste, ‘omdat hij opleiden een mooi vak vindt. Als hij tevreden is over onze vorderingen krijgen we van hem een speciale TIM-VAN-INGEN-knuffel.’ Hoe die eruit ziet? Dat hebben we nog niet gezien. Maar vast één belofte: mochten Erik en Tim tot Beste Praktijkopleider worden gekozen, dan kan er vast wel een bedankje voor de leerlingen af en zijn wij er als de kippen bij om die speciale TIM-VAN-INGEN- knuffel vast te leggen!

Bron: OOMNIEUWS

Deel dit bericht via Social Media