Meer weten? Bel

Marvo investeert in een nieuwe Multisensor Meetmachine

Marvo investeert in een nieuwe Multisensor Meetmachine

De toenemende miniaturisatie en complexiteit van productkenmerken resulteert in steeds ingewikkelder en nauwkeuriger meet- en inspectieprocedures. Meetsystemen voor alleen optische of contactmetingen voldoen vaak niet meer, in welk geval multi-sensor machines noodzakelijk zijn voor een optimale geometrische kwaliteitscontrole. Afgelopen periode hebben we onze CNC coördinaten meetmachine na 13 jaar trouwe dienst ingeruild voor een nieuwe meetmachine van Schut Geometrische Meettechniek: DeMeet 404 met zeer hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Marvo koos voor de Combo uitvoering met multi-sensor voor gecombineerde video en tastermetingen. Door de 4x zo grote tafel kunnen grotere producten worden gemeten, maar we kunnen ook veel gemakkelijker grotere batches doormeten. Het tasterwisselrek biedt plaats aan 6 verschillende tastermodules en styli voor tastend meten. Videometingen kunnen worden uitgevoerd met onderlicht en programmeerbaar ringlicht van boven.

De meetresultaten van DeMeet 4040 worden via een interface doorgegeven aan ons CAQ-systeem waardoor statistische bewaking van ons productieproces kan worden gerealiseerd.

Deel dit bericht via Social Media