Loading...
Diensten 2017-08-07T10:45:55+00:00

Wat kan Marvo u bieden?

U vraagt en wij draaien, zeker als u complexe producten nodig heeft

Marvo is gespecialiseerd in het verspanen van metaal en kunststof. Door het inzetten van een grote variëteit aan verspanende gereedschappen voeren wij diverse bewerkingen uit zoals boren, brootsen, draaien, frezen, kotteren, steken, slijpen, tappen en zagen.

Op onze CNC banken kunnen we complexe producten draaien met een hoge nauwkeurigheid. Door het grote aantal bewegingsassen, oplopend tot 14 assen, kunnen we het complete product op één machine maken.

Langdraaibanken en shopturn draaibanken

Op onze CNC langdraaibanken maken we series tot wel 1.000.000 stuks met een diameterbereik van ø 1 – 32 mm en met een lengte tot 1500 mm. Voor kleine series beschikken we over CNC shopturn draaibanken met een diameterbereik van ø 1 – 170 mm en een lengtebereik tot 350 mm.

Frezen

Voor zuiver freeswerk beschikken we over meerdere conventionele freesbanken die geschikt zijn voor minder complex freeswerk en kleinere series.

Reiniging

Alle producten worden standaard gereinigd in een computergestuurde reinigingsinstallatie die werkt met gemodificeerde alcohol. We beschikken over testmogelijkheden om de oppervlaktereinheid van uw draaidelen te controleren. In onze installaties reinigen en ontvetten we producten tot een oppervlaktespanning van 48 mN/m2!!

Natuurlijk verzorgen wij ook diverse oppervlaktebehandelingen.

Offerte aanvragen?

Offerte aanvragen
Binnen 1 werkdag een reactie

Marvo Technologies, voor uw ‘state of the art’ precisie draaiwerk